Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jack Luo

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18565609981

WhatsApp : +8618565609981

Free call

Ενότητες επίδειξης χαρακτήρα LCD

August 7, 2020

Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Ενότητες επίδειξης χαρακτήρα LCD

Ενότητες επίδειξης χαρακτήρα LCD

Οι επιδείξεις χαρακτήρα LCD (aka αλφανουμερικό) είναι μια από τις πιό κοινές τεχνολογίες επίδειξης διαθέσιμες.

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την τεχνολογία, που περιλαμβάνει: ρευστός τύπος, λειτουργούσα τάση, ελεγκτής/οδηγοί και άλλες βασικές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν το σχέδιό σας να υπερέχει ή να κάτω από-εκτελέσει.

Η ομάδα μας ειδικών LCD μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή των καλύτερων επιλογών έτσι ώστε το σχέδιό σας είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας και με κόστος που είναι στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας. Κλήση σήμερα με οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Ένας χαρακτήρας είναι οποιοδήποτε γράμμα (κύριο ή εκτός κεφαλαίου), οποιοδήποτε αριθμός ή σημείο στίξης (συμπεριλαμβανομένης μιας περιόδου, ενός κόμματος, μιας πίσω κάθετου, κ.λπ.).

Αυτές οι επιδείξεις χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές όπως οι μηχανές αλλαγής, οι συσκευές μέτρησης, και οι έμποροι ξυλείας στοιχείων. Η ενότητα έχει τη δυνατότητα να επιδείξει τις επιστολές, τους αριθμούς και τα σημεία στίξης.

Ενότητες επίδειξης χαρακτήρα LCD


Οι επιδείξεις χαρακτήρα LCD χρησιμοποιούν έναν πίνακα χαρακτήρα

Ένας λόγος για τη δημοτικότητα των επιδείξεων χαρακτήρα LCD είναι ότι είναι εξοπλισμένες με ένα τσιπ ελεγκτών/οδηγών που περιέχει χτισμένη στον πίνακα χαρακτήρα (ή πηγών).

Ο πίνακας κρατά τις φορτωμένους εκ των προτέρων επιστολές, τους αριθμούς, και τη στίξη για κάθε γλώσσα. Ο πίνακας πηγών επιτρέπει στο σχεδιαστή για να ζητήσει οποιοδήποτε χαρακτήρα με την εξέταση (επιλογή) του αριθμού εκείνου του χαρακτήρα. Με άλλα λόγια, στο γράμμα κύριο “Τ” μπορεί να οριστεί ο αριθμός 31 και «&» στο σύμβολο θα μπορούσε να οριστεί ο αριθμός 141. Αυτό εξαλείφει την εργασία που απαιτείται για να δημιουργήσει κάθε χάρτη εκ του μηδενός και μειώνει το χρονικό διάστημα απαραίτητο να προγραμματίσει την ενότητα LCD.

Οι τυποποιημένες επιδείξεις χαρακτήρα μας ενσωματώνουν μια αγγλική πηγή, αλλά άλλες γλώσσες είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.

Ενότητες επίδειξης χαρακτήρα LCD

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

rylcd@rylcd.com
+8618565609981
Jacky-lcm
QQ:27836883