Αρχική Σελίδα

Royal Display Co.,Limited

Εταιρικό Προφίλ

Βασιλική επίδειξη Co.Ltd, που ειδικεύεται στο σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή του πλήρους σχεδίου ενότητας επίδειξης LCD για περισσότερο από 10years.

Τα προϊόντα της επιχείρησής μας περιλαμβάνουν δύο σειρές: τυποποιημένα και επί παραγγελία προϊόντα, σχετικά με: Επίδειξη τμήματος LCD, επίδειξη χαρακτήρα LCD, γραφική επίδειξη LCD, επίδειξη ΒΑΡΑΊΝΩ LCD, επίδειξη χρώματος TFT, επίδειξη OLED, επίδειξη 7 οδηγήσεων τμήματος, καλύψεις TN, HTN, STN, FSTN, TFT και άλλοι τύποι ταινιών, τήξη του ΒΑΡΑΊΝΩ, ΕΤΙΚΈΤΤΑ, ΣΠΆΔΙΚΑΣ, SMT και άλλη διαδικασία με την ικανότητα των διαφορετικών ειδών 300K του LCM/LCD το μήνα.

 

Τα πλεονεκτήματά μας είναι: 1. Υψηλός - ποιοτική εγγύηση. 2. Ανώτερη υπηρεσία μεταπώλησης. 3. Οι ανταγωνιστικότερες τιμές μπορούν εδώ να παρέχουν. 4. Μικρή ποσότητα διαταγής αποδεκτή. 5. Προσφορά 12 μήνες της εξουσιοδότησης. 6. Το πεπειραμένο προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει για να λύσει το πρόβλημά σας οποτεδήποτε.
Με το ευρύ φάσμα, την ανώτερη ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή, τα προϊόντα μας πωλούνται πολύ καλά στη Νότια Αμερική North&, τη δυτική Ευρώπη και τη Νοτιοανατολική Ασία. Και τα προϊόντα μας αναγνωρίζονται ευρέως και εμπιστευμένος από τους χρήστες και μπορούν να συναντήσουν συνεχώς να αναπτύξουν τις οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες.

Καλωσορίζουμε τους νέους και παλαιούς πελάτες από όλες τις κοινωνικές τάξεις για να μας έρθουμε σε επαφή με για τις μελλοντικές επιχειρησιακές σχέσεις και την αμοιβαία επιτυχία επίτευξης!

 

Κίνα Royal Display Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Royal Display Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Royal Display Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Royal Display Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 3

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η βασιλική επίδειξη είναι επικυρωμένη επιχείρηση του ISO 9001:2015 που είναι εμπαθής για τα LCD από την ενσωμάτωσή μας το 2016.

Με τον καιρό έχουμε επεκτείνει τη βάση πελατών μας συνολικά και έχουμε δημιουργήσει τις πολύτιμες σχέσεις με τους διανομείς μας στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Μια πλειοψηφία της βάσης πελατών μας είναι OEMs, σπίτια σχεδίου, και κατασκευαστές συμβάσεων. Σχεδιάζουμε, πωλούμε, και υποστηρίζουμε ένα ευρύ φάσμα των LCD συμπεριλαμβανομένων των τυποποιημένων και κατασκευασθεισών επί παραγγελία επιδείξεων.

Royal Display Co.,Limited
Royal Display Co.,Limited
Royal Display Co.,Limited
Royal Display Co.,Limited
Royal Display Co.,Limited
Royal Display Co.,Limited
Royal Display Co.,Limited
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ

Αριθμός Υπαλλήλων : 650~800

Ετήσιες πωλήσεις : 4000000-4500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Royal Display Co.,Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Royal Display Co.,Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Royal Display Co.,Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Royal Display Co.,Limited Πιστοποιήσεις