Αρχική Σελίδα Νέα

7-τμήμα επίδειξη των οδηγήσεων

Πιστοποίηση
Κίνα Royal Display Co.,Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Royal Display Co.,Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Βασιλική επίδειξη, τέλειος προμηθευτής LCD, γρήγορη απάντηση, ευχαριστίες για συνεργασία.

—— Beata από την Πολωνία

Δεν έλαβε το LCD σήμερα, καμία ζημία και δοκιμή καλά, ευχαριστίες.

—— Natalya Kryukova από τη Ρωσία

Γρήγορη παράδοση και καλή ποιότητα, είμαι ευχαριστημένος από τη βασιλική επίδειξη, θα διατάξω αργότερα.

—— Meerimgul από την Τουρκία

Υψηλός - ποιοτική οθόνη, γρήγορη υπηρεσία.

—— Ντάνιελ Castelo από την Ελβετία

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
7-τμήμα επίδειξη των οδηγήσεων
τα τελευταία νέα της εταιρείας για 7-τμήμα επίδειξη των οδηγήσεων

7-τμήμα επίδειξη

Οδηγήσεις ή εκπέμπουσα φως μια δίοδος, είναι μια δίοδος στερεάς κατάστασης οπτική PN-συνδέσεων που εκπέμπει την ελαφριά ενέργεια υπό μορφή φωτονίων.

Η εκπομπή αυτών των φωτονίων εμφανίζεται όταν προκαταλαμβάνεται προς τα εμπρός η σύνδεση διόδων από μια εξωτερική τάση που επιτρέπει στο ρεύμα για να ρεύσει πέρα από τη σύνδεσή της, και στην ηλεκτρονική καλούμε αυτό το electroluminescence διαδικασίας.

Το πραγματικό χρώμα του ορατού φωτός που εκπέμπεται από οδηγήσεων, που κυμαίνονται από μπλε ως το κόκκινο ως το πορτοκάλι, αποφασίζεται από το φασματικό μήκος κύματος του εκπεμπόμενου φωτός που ο ίδιος εξαρτάται από το μίγμα των διάφορων ακαθαρσιών που προστίθενται στα υλικά ημιαγωγών που χρησιμοποιούνται για να το παραγάγουν.

 

7-τμήμα επίδειξη

Οι εκπέμπουσες φως δίοδοι έχουν πολλά πλεονεκτήματα πέρα από τους παραδοσιακούς βολβούς και τους λαμπτήρες, με τους κύριους που είναι το μικρό μέγεθός τους, μακράς διαρκείας, διάφορα χρώματα, φτήνια και είναι εύκολα - διαθέσιμος, καθώς επίσης και όντας εύκολες να διασυνδέσουν με τα διάφορα άλλα ηλεκτρονικά συστατικά και τα ψηφιακά κυκλώματα.

Αλλά το κύριο πλεονέκτημα των εκπεμπουσών φως διόδων είναι ότι λόγω του μικρού μεγέθους κύβων τους, αρκετές από τις μπορούν να συνδεθούν μέσα σε μια μικρή και συμπαγή συσκευασία παράγοντας τι καλείται γενικά επίδειξη 7-τμήματος.

Η επίδειξη 7-τμήματος, που γράφεται επίσης ως «επίδειξη επτά τμήματος», αποτελείται από επτά LEDs (ως εκ τούτου το όνομά του) που τακτοποιείται σε μια ορθογώνια μόδα όπως φαίνεται. Κάθε ένα από τα επτά LEDs καλείται τμήμα επειδή όταν φωτίζεται το τμήμα αποτελεί μέρος ενός αριθμητικού ψηφίου (και δεκαδικό και δεκαεξαδικό) που επιδεικνύεται. Πρόσθετες 8ες οδηγήσεις χρησιμοποιούνται μερικές φορές μέσα στην ίδια συσκευασία που επιτρέπει έτσι την ένδειξη ενός δεκαδικού σημείου, (DP) όταν συνδέονται δύο ή περισσότερες επιδείξεις 7 τμημάτων με τους αριθμούς επίδειξης μεγαλύτερους από δέκα.

Καθένα των επτά LEDs στην επίδειξη δίνεται ένα θεσιακό τμήμα με μια από τις καρφίτσες σύνδεσής του που παρουσιάζονται κατ' ευθείαν από την ορθογώνια πλαστική συσκευασία. Οι καρφίτσες αυτών των χωριστά οδηγήσεων ονομάζονται από το α κατευθείαν στην αντιπροσώπευση γ κάθε τις μεμονωμένες οδηγήσεις. Οι καρφίτσες άλλων οδηγήσεων συνδέονται και συνδέονται με καλώδιο για να διαμορφώσουν μια κοινή καρφίτσα.

Έτσι με προς τα εμπρός να προκαταλάβουν τις κατάλληλες καρφίτσες των τμημάτων των οδηγήσεων σε μια ιδιαίτερη διαταγή, μερικά τμήματα θα είναι ελαφριά και άλλα θα είναι σκοτεινά επιτρέποντας στο επιθυμητό σχέδιο χαρακτήρα του αριθμού για να παραχθούν στην επίδειξη. Αυτό επιτρέπει έπειτα σε μας για να επιδείξει κάθε ένα από τα δέκα δεκαδικά ψηφία 0 κατευθείαν σε 9 στην ίδια επίδειξη 7 τμήματος.

Η κοινή καρφίτσα επιδείξεων χρησιμοποιείται γενικά για να προσδιορίσει ποιος τύπος επίδειξης 7 τμήματος είναι. Δεδομένου ότι κάθε οδηγήσεις έχουν δύο συνδέοντας καρφίτσες, η μια αποκαλούμενη «άνοδο» και άλλη κάλεσαν τη «κάθοδο», υπάρχουν επομένως δύο τύποι επιδείξεων 7 τμήματος των οδηγήσεων αποκαλούμενων: Κοινή κάθοδος (CC) και κοινή άνοδος (ασβέστιο).

Χρόνος μπαρ : 2021-06-30 11:59:20 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Royal Display Co.,Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jack Luo

Τηλ.:: +86-18565609981

Φαξ: 86-0755-28325455-301

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)